tulpan 08.04.2017 в 16:18


Чому в світі існує зло та нерівність?


Розумна людина помічає що якщо все створив Бог то ми є його частинами, його інкарнованими душами і саме тому всім має правити саме Бог  як найрозумніший та найгенвльніший зі всіх нас: якщо він зумів створити життя та світло то він має всім правити, бо він є генієм, який може дати людині спасіння і всім  може дати спасіння. Тож він справді має всім правити, бо це вигідно всім зацікавленим сторонам.

Але, чому тоді у світі вмирають люди та чому тоді у світі стається так що одні багаті та щасливі, а інші - біні та нещасні?

Відповідь проста: бо люди самі це заслужили, бо люди самі отримли те на що заслужили. 

В людини є свобода волі і людина може творити все вважає за необхідне в рамках своїх можливостей, - навіть зло. І так і стається... Та чому тоді Бог дозволив людині мати свободу волі адже він знав що людина буде творити зло? Інакше він не міг поступити і я впевнений що Бог плакав коли мусив дати людині свободу волі, бо знав що будуть вбивства та страждання, оскільки людина на відміну від Бога не ідеальна істота. Та й Бог не ідеальний, бо він створив зло тож він сам є трохи злом... Але, чому він дав людині свободу волі? Бо без свободи не може розквітнути квітка! Якщо би ми не мали свободи ми би всередині нас самих ставали злом, бо не могли би вивільнити свою свободу волі та своє право творити те що вваажємо за потрібне: при свободі ми можемо робити те що хочемо, хтось обдумано, хтось ні, хтось свідомо, хтось несвідомо, - але при свободі ми можемо народити цю дитину, а якщо би свободи не було це все зло жило би в нас та ми би самі ставали злом ще більшим ніж при відсутності свободи.

І тут розумна людина розуміючи що Бог всім править і бачачи все це беззаконня - йде у безвихідь, стаючи атеїстом, бо вона не може зроуміти чому Бог дозволив людині робити зло. Та не варто розчаровуватися у Богові! - він знав що робить, коли коли давав людині свободу і саме тому не варто не вірити в Бога: він існує і це все зло, яке ми бачимо довкола є реальністю та ми не бачимо самого основного - того що все цвіте та вертається до нього.

Атеїзм - це  велика помилка,бо слід зроуміти і що Бог не винен в тому що ми стали такими якими стали і він зумшкнеий дати нам те що ми заслужили і не більше, бо якщо дасть більше значить всі повинні отримати все. А так не може бути, бо тоді світом буде правити беззаконня та хаос: Бог робить все можливе аби нас спасти, а що робимо ми? Адже ми маємо свободу і можемо так само як і Бог - творити нові свти та нове життя? Що? Не вміємо? Отож бо і воно - ! - тож не варто тоді думати що ви розумніші за Бога!

Саме тому Бог лишень із посмішкою спостерігає  як ми шукаємо  себе  та думаємо про вічне: він знає що тоді ми на правильному шляху, бо задумуємося про світ та реальні речі, які нас оточують а помічати реальність дуже рідкісне вміння.

І  Бог дуже любить атеїстів  адже це роумні люди -  а тільки добро має розум.



Рекомендовать запись
Оцените пост: